icoon Team Bas en het JIT

Je bent tussen de 14 en 27 jaar oud, woont in Amersfoort en hebt problemen op meerdere gebieden. Jijzelf of mensen die zich zorgen over je maken kunnen dit bij het JIT melden.

JIT (Het Jeugd Interventie Team)

JIT (Jeugd Interventie Team)

Niet iedereen die hulp of zorg nodig heeft, wil dat. Contact met mensen waar zorgen over zijn en die uit zichzelf geen hulp vragen of aanvaarden, wordt bemoeizorg genoemd. Bijvoorbeeld voor mensen die zichzelf ernstig verwaarlozen of veel overlast veroorzaken.

Bemoeizorg in Amersfoort wordt in opdracht van de gemeente Amersfoort uitgevoerd door twee teams: TeamBAS (voor volwassenen) en het JIT (voor jongeren en jongvolwassenen tot 27 jaar). TeamBAS en het JIT werken niet met wachtlijsten. Dat betekent dat we snel in kunnen stappen nadat iemand is aangemeld. We blijven dan betrokken zolang dit nodig is. Wanneer andere hulpverlening kan starten zullen wij uitfaseren.

Netwerklaan 105
3821 AC Amersfoort
info@jitamersfoort.nl
Telefoon: 06 – 250 147 86
maandag t/m vrijdag tussen 9.00 – 16.00 uur

volg ons

JIT voor Cliënten

Je bent tussen de 14 en 27 jaar oud, woont in Amersfoort en hebt problemen op meerdere gebieden. Soms heb je geen dak boven je hoofd, leef je op straat, heb je een slechte gezondheid, voel je je eenzaam, in de war en onbegrepen. Met de mensen om je heen heb je soms onenigheid. Je vraagt liever niet om hulp bij je problemen of hebt slechte ervaring daarmee. Jijzelf of mensen die zich zorgen over je maken kunnen dit bij het JIT melden.

JIT voor Professionals

Het JIT zet zich in om jongeren van 14 tot 27 jaar uit Amersfoort die problemen hebben op meerdere levensgebieden en de aansluiting met de hulpverlening nog niet kunnen maken op te zoeken. Om vervolgens de aansluiting wel te laten plaatsvinden.